• Kërkoni një armë gjahu?

Kërkon të punësohesh? Nuk ke akoma një profesion? Pelikani Security GROUP dhe Beretta ju ofrojnë nje mundësi të re.

Qëndra polifunksionale "ARMS SCHOOL ACADEMY"

Arms
School
Academy
Pelikani Security GROUP

Çfarë ofrojmë tjetër...

Armë gjahu

Ofrojmë armë gjahu të markave më prestigjoze.

Veshje

Veshje tipike gjuhetie

Kamuflazh

Veshje kamuflazh për gjuheti profesionale.

Municione

Municione të tipeve të ndryshme.

Dylbi

Dylbi për profesionistë dhe amator.

Thika

Thika profesionale të madhësive të ndryshme.

Canta

Canta tipike për gjuheti.

Aksesorë armësh

Të gjithë aksesorët e nevojshëm për armët.

Pyetjet tuaja

Mund të marri pjesë në trajnime cdo individ shqiptar apo i huaj nga mosha 19 deri në 45 vjec.
Kandidatët duhet të kenë kryer arsimin e mesëm.
Të jenë në gjëndje optimale fizike.
Të mos ketë precedentë penal apo të jetë në gjykim.
Te mos jetë përdorues i rregullt i pijeve alkoolike dhe lëndeve narkotike.
Të mos ketë c'rregullime të sferës psikike.

1) Dokument identifikimi i vlefshëm
2) 4(katër) fotografi (format passaporte)
3) Vërtetim nga prokuroria
4) Vërtetim nga gjykata
5) Vërtetim mjeko-ligjor
6) Diploma e maturisë

Të gjithë pjesëmarrësit që mbyllin me sukses trajnimin pajisen me certifikatë sigurie nga Arms School Academy (A.S.A.) të njohur nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Pjesëmarresit me rezultate të larta që gjatë gjithë kohëzgjatjes së trajnimit tregojnë interes të lartë, profesionalitet dhe seriozitet, do t'u krijohet mundësia të aplikojnë menjëherë për një vend pune në Pelikani Security GROUP.


"Arms School Academy" Qëndra më e madhe në ballkan e formimit profesional në fushën e sigurisë private.

Bashkëpunojmë me partnerë me famë botërore

  • Beretta Albania
  • Fiocchi Albania
  • Benelli Albania
  • Franchi Albania
  • Stoeger albania
  • steiner albania
  • sako albania
  • laser device albania