Rreth nesh

Kush jemi

Arms School Academy u themelua në vitin 2014 si fryt i një pune të gjatë dhe një bashkëpunimi shumë të suksesshme midis Pelikani Security GROUP dhe Beretta. Megjithëse e themeluar prej pak kohësh, por fal me nje eksperience 20 vjecare ne tregun shqiptar te Pelikani Security, A.S.A sot është qendra më e madhe e formimit profesional në fushën e sigurisë private në ballkan.

A.S.A (Arms School Academy) nuk është vetëm një qëndër profesionale por edhe një qëndër pasioni.

Arms

A.S.A është i vetmi importues zyrtar i prodhimeve Beretta, një nga shoqëritë multinacionale më presigjoze në botë në prodhimin e armëve. Tek ne gjeni një gamë të gjerë armësh gjahu, municionesh, aksesorësh etj. Vizito këtë faqe për më shumë informacion mbi produketet tona.

School

A.S.A. është gjithashtu një qëndër formimi profesional ku si qëllim ka krijimin e figurave te reja profesionale në fushën e sigurisë. Në tona organizohen trajnime profesionale nga ekspert të huaj të fushës. Kliko ne faqen trajnime ose këtu për të pasur njohuri më të detajuara mbi kurset tona.

Academy

A.S.A është edhe një akademi profesionale. Kemi krijuar poligonin e parë shqiptar plotësisht të dixhitalizuar me 12 kanale qitje. Në strukturën tonë stërviten punonjës privat e shtetror. Cdo aparaturë, instrument apo pajisje është e certifikuar dhe brenda standarteve të kërkuara nga bashkimi europian.