Kontakt

Shkruaj një mesazh

Qëndro në kontakt

Vizito faqen tonë në menyrë të vazhdueshme. Cdo ditë për ne është një risi e cila mund të jetë një mundesi edhe për ty.


Zyrat

Per me shume informacione mbi Showroom-in apo kursin e aftesimit teorik dhe praktik per perdorimin e armeve.

  • Adresa: Superstrada Tirane - Durres Km 9
  • Telefon: (+355) 067 500 30 35
  • Email: info@asa.com.al

Orari

  • E hënë - E premte 9:00 - 21:00
  • E shtunë 9:00 - 20:00
  • E diel 9:00 - 20:00