Kontakt

Regjistrohu

Vendndodhja: Godina Pelikani Security GROUP - Sektori: Inxhenjerik

Kurs profesional me kohezgjatje 5 mujore.
Trajnimi konsiston në njohjen e detajuar të sistemeve kryesore të sigurisë, gjithashtu edhe instalimin korrekt të tyre në godinat e institucioneve publike apo godina private. Menaxhimin i këtyre sistemeve dhe kontrolli lokal i tyre apo në distancë.

Vendndodhja: Godina Pelikani Security GROUP - Sektori: IT

Kurs profesional me kohezgjatje 5 mujore.
Trajnimi konsiston në njohjen dhe menaxhimin e programeve bazë (e të avancuar) të sistemeve të sigurisë.

Vendndodhja: Godina Pelikani Security GROUP - Sektori: Security Systems

Kurs profesional me kohëzgjatje 5 mujore.
Trajnimi konsiston në njohjen dhe instalimin e qarqeve të mbyllura televizive (CCTV = Closed Circuit Television).

Vendndodhja: Godina Pelikani Security GROUP - Sektori: Security Systems

Kurs profesional me kohëzgjatje 5 mujore.
Trajnimi konsiston në njohjen, instalimin, aktivizimin dhe c'aktivizimin e të gjitha sistemeve të alarmit.

Vendndodhja: Godina Pelikani Security GROUP - Sektori: Security Systems

Kurs profesional me kohëzgjatje 5 mujore.
Trajnimi konsiston në njohjen dhe instalimin e të gjitha sistemeve të alarmit anti zjarr.

Vizito

Pelikani Security është partneri kryesorë i Arms School Academy që prej themelimit. Vizito websitin për të mësuar më shumë. Kliko këtu

Bashkëpuntor

Kontakt

  • Adresa: Superstrada Tirane - Durres, Km 9

  • Tel: (+355) 067 2001023

  • Email: info@asa.com.al